Εξ αποστάσεως μαθήματα και την Τρίτη 16/2/2021

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 16/2/2021 δε θα γίνουν μαθήματα δια ζώσης μετά από απόφαση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση τη Δευτέρα 15/2/2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 15/2/2021 δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα δια ζώσης, λόγω καιρικών συνθηκών. Θα γίνουν μαθήματα εξ αποστάσεως, τα οποία θα ξεκινούν 2.10μ.μ και θα ολοκληρώνονται 5.20 μ.μ. . Θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα των εξ αποστάσεως μαθημάτων που ίσχυε την περίοδο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2020 το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Το σχολείο μας έγινε μέλος του δικτύου για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Στο σχολείο θα πραγματοποιούνται δράσεις, έτσι ώστε τα παιδιά να εξασκούνται προκειμένου να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους του διαδικτύου και να προφυλάσσονται από αυτούς. Επίσης, στην ιστοσελίδα του σχολείου θα αναρτώνται σύνδεσμοι, μέσω των οποίων οι γονείς θα μπορούν να ενημερώνονται για το πώς μπορούν να βοηθούν τα παιδιά τους να αποφεύγουν τους κινδύνους του διαδικτύου.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε τους γονείς, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 17.00 η ώρα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης- την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, η οποία απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, μέσω του συνδέσμου: https://www.youtube.com/user/CityOfThessaloniki?fbclid=IwAR3ye2Eg-IKaGCsirMa6r3ldqZDbbXcXJIlQ4IBkKJCwnXBnwIbIfSKDk2s